Detailed Notes on هنگام آنفولانزا چه بخوریم

دکتر حامد باباخانیان تخصص: عمومی مشاهده دسته بندی پربازدید

دمنوش نعنا علاوه بر خاصیت ضد میکروبی که دارد، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش انسان کمک می­‌کند.

معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده می‌شود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.

حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم می‌تواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول می‌­کشد تا بدن آنتی‌بادی‌های مربوط به بیماری را بسازد.

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

هر سال محققان شایع‌ترین سویه‌های مربوط به آنفلوآنزا را مشخص می‌کنند تا از آن‌ها برای تهیه واکسن استفاده کنند. واکسن یکی از ساده­‌ترین و موثرترین راه­‌های پیشگیری از این بیماری مسری است. با مجله درمانکده همراه شوید تا درباره آنفلوآنزا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

علائم آنفولانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ به‌خاطر داشته باشید که علائمی مانند تب‌ولرز می‌تواند نشانه‌ی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها اکیداً خودداری کنید؛ آنتی‌بیوتیک می‌تواند شرایط شما را بدتر کند.

در صورت لزوم می توانید با دکتر داخلی آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.

هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.

وی در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا و نحوه تامین آن گفت: واکسن آنفلوانزا امسال نیز به مانند سال های قبل به دو صورت دولتی (رایگان و از طریق شبکه بهداشت) و خصوصی ( خرید از داروخانه‌ها) به گروه های پرخطر عرضه خواهد شد.

بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه می‌شوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.

هر فردی که در خانه سالمندان یا سایر مراکز مراقبتی کار یا زندگی می­‌کند

همه‌ی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد جلوگیری از آنفولانزا در کودکان زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:

این غذاها که ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامین‌های موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک می‌کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *